JE BENT EEN CREATIEVE ONDERNEMENDE LEIDER EN OP ZOEK

…naar het juiste toekomst perspectief om jezelf, je team of organisatie voor te bereiden op de opkomende toekomst.

JE BENT EEN CREATIEVE ONDERNEMENDE LEIDER EN OP ZOEK

Met een creatieve houding is het mogelijk je strategische doelen vanuit de toekomst te ontvangen.

De huidige veranderende wereld, vol onzekerheden, hoge complexiteit en vage zaken stelt ons dagelijks voor de keuze om aan te passen of bij te sturen.

Geen enkele futurist of strateeg heeft de impact van de intelligente lockdown kunnen voorzien. Het dwong de meesten om zich reactief aan te passen aan de ongewenste nieuwe situatie. Toch is er een enkele creatieveling die kansen zag om op koers te blijven en zelfs nieuwe mogelijkheden te ontplooien. Hoe konden zij zijn voorbereid?

Dit is wat ik mezelf, in de ruim 20 jaar dat ik in strategische/leiderschap-functies heb gewerkt, vaker heb afgevraagd (ondanks dat ik wist wat ik wilde bereiken, waar de organisatie naartoe moest, wat de doelen en de strategie erachter waren):

 • Welke stappen moet ik nemen?
 • Welke valkuilen moet ik vermijden?
 • Hoe creëer ik mijn gewenste toekomst?
 • Hoe realiseer ik mijn ogenschijnlijk onmogelijke doelen?
 • Waar blijf ik anderen voorgaan en voeg ik mijn meerwaarde toe?
 • Waar besteed ik mijn tijd goed en met voldoening?

Ik ontdekte dat het leven bestaat uit een reeks overgangsmomenten, elk een uitnodiging voor een nieuwe fase van de reis. Onderweg heb ik ongelofelijke inzichten opgedaan over hoe ik creativiteit kan gebruiken om mijn leven in de toekomst voor te stellen, wie ik wil worden, en van daaruit ‘backcasten’ om mijn doelen voor het komende jaar te bepalen.

Je toekomst voor stellen, is dat makkelijk? Het is een interessante reis, met momenten van loslaten en volharden. Maar ook momenten, van ontdekking en openbaring waardoor ik ging begrijpen hoe ik in elkaar zit en wat ik nodig heb. Het resultaat is dat eigenaarschap, vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen de nieuwe normaal vormen.

iedereen is een leider, iedereen is creatief

– Arjan Visser

In deze masterclass geef ik je direct toegang tot mijn inzichten over hoe je stap voor stap een toekomstperspectief kunt creëren op basis van je zingeving, doelen en dromen, zodat jij  veel tijd en geld bespaard.

MAAK DEEL UIT VAN DEZE UNIEKE ERVARING (WAT IS INBEGREPEN?)

 • Een 5-delige LIVE en zeer interactieve ONLINE masterclass gericht op toekomstige groei en intentionele keuzes maken.
 • Een stap-voor-stap ervaring van jouw gewenste toekomst, hoe je jezelf ziet in de toekomst en wat je ogenschijnlijk onmogelijke doelen zijn voor het komende jaar.
 • Tweewekelijkse ZOOM-sessies met verdieping en reflectie, en de mogelijkheid terug te kijken op zelfgekozen moment.
 • Een voortdurende uitwisseling van ervaringen binnen een besloten Facebook of Linkedin groep, een veilige plek.
 • Interactie met nieuwe connecties voor wederzijdse inspiratie en aanmoediging.
 • De Online Mastermind is ontworpen om in uw persoonlijke of professionele ontwikkelingstijd te passen.
 • Na afloop weet je, hoe je jezelf op koers kan houden te midden van steeds veranderende situaties en om zo nieuwe mogelijkheden te ontplooien!

SPREEKT DIT JE AAN?

 • Wil je je toekomstperspectief ontdekken?
 • Wil je intentioneel zijn en je tijd juist besteden?
 • Wil je voorspoedig groeien, ook tijdens een crisis en jezelf positioneren voor het beste van morgen?

EEN GEPREZEN AANPAK

Deze aanpak werkt en niet alleen voor mij. Tot voorkort was ‘futurizen’ een onderwerp alleen toegankelijk voor een enkeling. Met de ontdekking van het proces en de inzet van de juiste creatieve denk- en werkvormen is het nu mogelijk voor iedereen naar gelang jouw gewenste toekomst en doelen te ontdekken.

Om de toekomst zichtbaar te maken gebruiken we LEGO als creatieve constructiemateriaal om het denken te versnellen, nieuwe ontdekkingen te doen en hier ook taal bij te ontwikkelen om het aan jezelf en anderen uit te leggen.

WANNEER

De online masterclass start op september 2020 en vindt om de week op maandagmiddag van 16.00 u – 17.00 u plaats, zodat je voldoende tijd hebt om de opgedane kennis en inzichten in jouw dagelijkse praktijk toe te passen.

De exacte data vind je onderstaand:​

7 september 2020

14 september 2020 (ivm de start van de Masterclass zit er 1 week tussen de eerste twee sessies)

28 september 2020

12 oktober 2020

26 oktober 2020

PRIJS & BONUS

Een eerlijke en serieuze prijs, de ervaring is dat mensen bij een eerlijke prijs actief meedoen en ervoor willen gaan omresultaat te boeken. Dit geeft ook de intrinsieke motivatie om met de uitkomst verder te gaan en serieus werk te maken van de toekomst.

Sale!

997,00 497,00 601,37

12 in stock

Category:

Payment details

Please select all the ways you would like to hear from us

Additional information

Item
Total
Subtotal 0,00
VAT 0,00
Total 0,00
 • Pay with your credit card via Stripe.